Ontdek je talent

Blazen, tokkelen, piano spelen, zingen, noten lezen. Je leert het allemaal tijdens deze lessen. Je leert de basis op verschillende instrumenten zoals de piano, ukelele, blokfluit, melodica, keyboard, tafelharp, een vereenvoudigde viool, accordeon, djembé en natuurlijk je eigen zangstem. En zing je niet graag of speel je bijvoorbeeld niet graag op een keyboard? Dan laten we dat weg. Jij bepaalt wat je graag wilt leren en op welke manier. En misschien wil je wel leren zingen en je tegelijkertijd begeleiden op ukelele of piano. Liever op het gehoor dan met notenschrift? Ook dat kan!

Deze individuele cursus is bedoeld voor kinderen die heel graag muziek maken, maar nog niet aan het bespelen van één bepaald instrument toe zijn, of nog niet weten waar hun voorkeur en talent ligt. In eerste instantie hoef je ook nog geen instrument aan te schaffen. MuziekmakeRijen beschikt over talloze instrumenten waar je mee aan de slag kunt gaan. Ik bespeel deze instrumenten uiteraard ook allemaal zelf. Als duidelijk wordt waar de voorkeur ligt, geef ik advies wat handig is om aan te schaffen. En heb je een definitieve keuze gemaakt en blink je daar in uit? Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Ik ken veel goede collega’s rondom Rijen waar je dan terecht kunt. En blijkt zingen jouw talent? Dan kan je gewoon bij mij blijven les nemen.

Tarief schooljaar 2023-2024:

  • proefles: gratis
  • € 146,- per 10 privélessen van 20 minuten per week (lessen kunnen telkens worden verlengd)
  • € 220,- per 10 privélessen van 30 minuten per week (lessen kunnen telkens worden verlengd)

Eens in de 14 dagen 30 of 40 minuten is ook mogelijk. Handig als je van ver moet komen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Thuis geen geld voor muzieklessen? kijk bij stichting leergeld!

"Ik vind het leuk om muziek te leren spelen met de gekleurde muzieknoten die Liesbeth mij heeft aangeleerd. Hierdoor kan ik op verschillende instrumenten spelen zoals keyboard, ukelele en blaasharmonica. Ik mag altijd zelf aangegeven wat ik leuk vind en dan bedenkt Liesbeth daar weer een leuke les bij" (Stef - 6 jaar)