Zangles voor volwassenen

 

Zangers van alle niveaus zijn welkom bij MuziekmakeRijen. Ik heb veel ervaring met pop en jazz, maar ik kan je ook heel goed verder helpen als je musical repertoire wilt gaan zingen. Ook koorzangers zijn van harte welkom om hun zangstem te optimaliseren. En zing je liever in een groepje? Dan is de vocal group misschien iets voor jou. We werken altijd met muziek die jij mooi vindt om te zingen. Eindeloos toonladders en andere technische oefeningen zingen doen we niet. Alle oefeningen die we doen zijn doelgericht en komen voort uit het lied waar je mee bezig bent. Zo krijg je heel supersnel resultaat! En heel belangrijk: zingen doe je met heel je lijf! Als er ergens een blokkade zit, kan dat invloed hebben op het zingen. Dit kan bij onervaren, maar ook bij zeer ervaren zangers voorkomen. Ik kijk naar het hele lijf en gebruik vaak ook interpretatietechnieken om technische problemen op te lossen. Mijn motto is dan ook: ‘Blijf bij jezelf en kom in je kracht’.

Wil je ervaren of mijn manier van lesgegeven je aanspreekt? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles. Voor de ervaren zangers is het ook mogelijk om jezelf tevens te leren begeleiden op piano of ukelele.

Lesdagen: dinsdag, woensdag of donderdag.

Tarieven schooljaar 2023-2024:

Zangles individueel vanaf 18 jaar

  • Strippenkaart vijf lessen van 30 minuten (3 maanden geldig) € 120,- (€ 24,- per les)
  • Strippenkaart tien lessen van 30 minuten (7 maanden geldig) € 225,- (€ 22,50 per les)
  • Strippenkaart tien lessen van 45 minuten (7 maanden geldig) € 337,50,- (€ 33,75 per les)

Goepslessen op verzoek en/of op locatie

  • In Rijen € 55,- per uur
  • binnen een straal van 15 kilometer rondom Rijen: € 60,- per uur inclusief reiskosten en reistijd.

"Nooit verwacht dat ik weer zou gaan zingen. Door Liesbeth kreeg ik weer zelfvertrouwen. Mijn stem is niet de allerbeste maar door haar zangles en bepaalde technieken gaat mijn stem stukje bij beetje vooruit. Er ging een wereld voor mij open, zoveel plezier in het zingen weer te krijgen. MuziekmakeRijen is echt een aanrader!!!!!! Thanx Liesbeth" (Marja).

"Super fijne zanglessen gehad. Fijne sfeer en goede begeleiding van Liesbeth met volop ruimte om mijn eigen wensen aan te geven en op basis daarvan de lessen vorm te geven. Echte aanrader!" (Mandy)