MuziekmakeRijen

muziek- en zangles

Over Liesbeth

Liesbeth studeerde af aan het fontys conservatorium in Tilburg en werkte jarenlang op allerlei muziekscholen en basisscholen. Ze bleef zich constant ontwikkelen en volgde de afgelopen jaren talloze zanglessen bij onder andere Wim Koevoets en Daniëlle Lous. Ze volgde in 2017-2018 een heel traject zangmethodiek bij een gecertificeerd cvt (complete vocal technique) docent. Daarbij deed ze ook kennis op van connective tissue stretching (bindweefsel stretching) waardoor het lichaam nog vrijer wordt om te kunnen zingen. In 2019 haalde ze haar diploma tot mental coach bij Sonnevelt opleidingen met als doel om de zanglessen aan met name volwassenen nog meer te kunnen verdiepen.

Ze deed eerder ook een bijscholing dansexpressie met kinderen en ging liedjes componeren en lesmateriaal ontwikkelen voor jonge kinderen. Ze schreef lessen en liedjes voor onder meer Kleuteruniversiteit en de 'Pyramide' en haar eigen onderneming 'Lekker zingen producties'.

Naast lesgeven in MuziekmakeRijen treedt Liesbeth ook op als (jazz) zangeres met onder meer het trio 'Stringled'. Ze geeft met veel plezier workshops op scholen en coacht basisschooldocenten om zelf muzieklessen te geven in de klas. En als auteur/componist en zangeres werkt ze voor de muziekmethode 'Muziek in school'. Muziekinstrumenten bespeelt ze ook: de muziek die wordt gemaakt en de liedjes die worden gezongen tijdens de lessen worden door haar begeleid op piano, accordeon en ukelele.

Onlangs kreeg ze de kans om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: Les geven aan huis in haar eigen muziekatelier: Een prachtige sfeervolle ruimte boordevol bijzondere muziekinstrumenten! Je mag altijd een afspraak maken om een proefles te komen nemen.