MuziekmakeRijen

muziek- en zangles

Workshop muziek

Wil je in je groep graag een workshop muziek bij een prentenboek of een bepaald thema? Ik kom graag naar jullie toe met een tas vol instrumenten en mijn accordeon. Er is van alles mogelijk! In het verleden gaf ik workshops via mijn bedrijf Lekker zingen producties. Kleuterleerkrachten kennen mij misschien ook als auteur van Kleuteruniversiteit.


De eindmusical

Als voorbereiding op de eindmusical geef ik zangworkshops waarin vanuit de liedjes oefeningen worden gedaan om ontspannen te leren zingen. Wie weet lukt die ene hoge noot daarna wel of wordt de klank nog mooier. Deze workshop is natuurlijk ook heel leuk en nuttig in groep 6 of 7!

Workshop: ontspannen leren zingen voor leerkrachten

Wil je met je collega's ontspannen leren zingen? In een workshop van 1,5 uur geef ik eenvoudige tools om zelf ontspannen te leren zingen. En als je zelf ontspannen zingt dan gaat je groep daar vanzelf in mee! Wil je met een groepje collega's een aantal zanglessen volgen of muzieknoten leren lezen? Alles is mogelijk.

Kosten: In principe hanteer ik voor een workshop van 45 minuten € 40,- binnen Gilze-Rijen en Dongen is dit bedrag inclusief reiskosten. Voor workshops aan leerkrachten gelden andere tarieven. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.