MuziekmakeRijen

muziek- en zangles

Zangles

Individueel zangles is mogelijk vanaf ongeveer 10 jaar. Ben je jonger dan 10 of heb je liever les in een groepje? Kijk dan eens bij zangmakerij.

Techniek en interpretatie

Een goede techniek is belangrijk om op een gezonde manier te kunnen zingen, maar dit is nooit los te zien van de interpretatie. Het is tof als je lekker hoog en luid kunt zingen en daar kan ik je mee helpen, maar alleen daarmee vertel je nog geen verhaal. Ik help via allerlei pedagogische tools om vanuit de eigen interpretatie toe te werken naar de juiste zangtechniek.

Geen oordelen

Wie of wat ben ik om te oordelen? Smaken verschillen, ook in de muziek. Ik kan wel zeggen dat je een bepaalde passage zachter of luider moet zingen, maar wat als dat niet bij jou past? Of bij jouw interpretatie van het lied? Je weet zelf vaak heel goed wat je graag wil leren en anders help ik je op weg om daar achter te komen. Belangrijk is ook dat je een lied zingt wat je zelf mooi vindt.

Geen vaste methode

Ik werk niet volgens een bepaalde methode, want iedere zanger heeft een andere benadering nodig. Ik haal wel heel veel kennis uit de complete vocal technique. Tevens maak ik gebruik van bindweefsel stretching waardoor blokkades worden weggehaald en put ik uit mijn eigen ervaringen als jazz zangeres. Tijdens de lessen begeleid ik op de piano.

Wil je ervaren of mijn manier van lesgegeven je aanspreekt? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Wil je les in Geertruidenberg? Klik dan hier.

Tarieven schooljaar 2019-2020:

Zangles individueel 10-21 jaar

Ik werk met periodes van een half jaar (begin schooljaar-half januari en half januari- start zomervakantie) waarbinnen ik 18 lessen garandeer.

  • Proefles: Gratis
  • Wekelijks 25 minuten les (18 lessen vastleggen): €306,-

Langer dan 25 minuten les of duoles is ook mogelijk. Voor kinderen tot 12 jaar wordt aanbevolen om in groepjes te zingen. Zie zangmakerij!

Thuis geen geld voor muzieklessen? kijk bij stichting leergeld!

Zangles individueel vanaf 21 jaar (prijzen zijn inclusief 21 % btw)

  • Proefles: Gratis
  • Losse les: € 26,00 per les van 30 minuten
  • 5 lessen van 30 minuten (zeer geschikt om te kijken of je het leuk vindt): € 127,50
  • Strippenkaart tien lessen van 30 minuten (tien maanden geldig) € 247,-

Langer dan 30 minuten les, om de week les, ouder-kindles of duoles? Er is vanalles mogelijk.