MuziekmakeRijen

muziek- en zangles

Zangles

‘The only thing better than singing is more singing’
Quote Ella Fidzgerald (jazz icoon halverwege de vorige eeuw)

Tijdelijke aanbieding voor volwassenen om te ervaren of zangles iets voor jou is: Vier lessen voor maar € 40,- (inclusief gratis proefles)

Techniek en interpretatie

Een goede techniek is belangrijk om op een gezonde manier te kunnen zingen, maar dit is nooit los te zien van de interpretatie. Het is tof als je lekker hoog en luid kunt zingen en daar kan ik je mee helpen, maar alleen daarmee vertel je nog geen verhaal. Ik help via allerlei pedagogische tools om vanuit de eigen interpretatie toe te werken naar de juiste zangtechniek.

Geen oordelen

Wie of wat ben ik om te oordelen? Smaken verschillen, ook in de muziek. Ik kan wel zeggen dat je een bepaalde passage zachter of harder moet zingen, maar wat als dat niet bij jou past? Of bij jouw interpretatie van het lied? Je weet zelf vaak heel goed wat je graag wil leren en anders help ik je op weg om daar achter te komen. Belangrijk is ook dat je een lied zingt wat je zelf mooi vindt.

Geen vaste methode

Ik werk niet volgens een bepaalde methode, want iedere zanger heeft een andere benadering nodig. Ik haal wel heel veel kennis uit de complete vocal technique. Tevens maak ik gebruik van bindweefsel stretching waardoor blokkades worden weggehaald en put ik uit mijn eigen ervaringen als jazz zangeres. Tijdens de lessen begeleid ik op de piano..

Wil je ervaren of mijn manier van lesgegeven je aanspreekt? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Tarieven schooljaar 2018-2019:

Zangles 10-21 jaar

  • Proefles: Gratis
  • Wekelijks 25 minuten les. (totaal 36 lessen): € 576,- (€ 16 per les) Betalen in twee of drie termijnen mogelijk.
  • Om de week 25 minuten les (totaal 18 lessen): € 288,- (€ 16 per les) Betalen in twee termijnen mogelijk.
  • 10 lessen van 25 minuten: € 170,- ( 17,00 per les)

Langer dan 25 minuten les of duoles is ook mogelijk. Voor kinderen tot 12 jaar wordt aanbevolen om in groepjes te zingen. Zie zangmakerij!

Zangles vanaf 21 jaar

  • Proefles: Gratis
  • Losse les: € 26,00 per les (inclusief BTW)
  • Strippenkaart tien lessen van 30 minuten (tien maanden geldig) € 247 inclusief BTW (€ 24,70 per les)

Langer dan 30 minuten les of duoles is ook mogelijk. Vanaf tien jaar mag je ook samen met je vader, moeder, opa, oma, tante of oom een paar lessen volgen.

Liever les in een groep? Kijk dan even bij Vocal group of zangmakerij.