MuziekmakeRijen

muziek- en zangles

Zangtherapie

Voel je je vaak gestrest, wil je een burn-out voorkomen, heb je moeite om je emoties te uiten of wil je graag uit je comfort zone komen?

Zingen is helend. Je bent bewust met je ademhaling bezig en dat zorgt al meteen voor rust. Daarnaast kun je heerlijk je emoties uiten. Je creëert een positieve levenshouding, geluksgevoel en zelfvertrouwen. Zingen is een prachtig therapeutisch instrument. Door spanningen in je stem en je lichaam los te maken kun je je innerlijk vrijmaken.

Ik combineer gesprekken en zingen tijdens deze sessies. Als gediplomeerd mental coach heb ik geleerd om tot de kern te komen en als professioneel zangcoach begeleid ik jou naar een juiste ademtechniek en gebruik ik allerlei tools om jou je emoties nog beter te leren uiten tijdens het zingen. Je gaat jouw verhaal vertellen via muziek die je zelf mooi vindt.

Zangkwaliteit is ondergeschikt aan deze coaching. Het gaat er om dat je graag zingt en je stem wilt gaan gebruiken om een stukje van jezelf te leren laten zien. Maar ook ervaren zangers kunnen hier veel baat bij hebben. Denk bijvoorbeeld aan emotionele blokkades of podiumangst.

De coaching bestaat uit een gratis intake en vijf sessies van een uur. Een langer of korter traject is ook mogelijk. Dat bekijken we tijdens de intake.

Deze investering in jezelf kost in totaal € 300,- (inclusief 21 % BTW).