Zangles voor kinderen

Jonge kinderen zingen vaak technisch verrassend goed en zonder blokkades. Zeker kinderen die al van jongs af aan veel zingen. Tot ongeveer 12 jaar gaan we daarom vooral spelenderwijs met zangtechniek aan de slag en is het leuk om in een duo of een klein groepje les te krijgen. Vanaf een jaar of 12 gaan we echt je techniek verbeteren en is het vaak juist weer fijn om alleen les te hebben. Wil je ervaren of mijn manier van lesgegeven je aanspreekt? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Lesdagen: Lesdagen: dinsdag, woensdag of donderdag.

Tarieven schooljaar 2023-2024:

Zangles individueel of in kleine groepjes tot en met 18 jaar. Ik werk met periodes van een half jaar (begin schooljaar-half januari en half januari- start zomervakantie) waarbinnen ik 18 lessen garandeer (9 bij les eens in de veertien dagen).

  • Wekelijks 20 minuten privéles € 264,- (alleen tot 12 jaar mogelijk)
  • Wekelijks 30 minuten privéles: € 396,-
  • Eens in de veertien dagen 30 minuten privéles € 198,-

  • Wekelijks 30 minuten duoles: € 198,- (bij drie of meer kinderen 45 minuten les)

 

Liever eerst vijf probeerlessen? Dat kan in overleg.

Thuis geen geld voor muzieklessen? Kijk bij stichting leergeld!

"Liesbeth is een toegewijde zangdocente. Neemt alle tijd en geeft goede tips. Denkt altijd mee en maakt als het nodig is extra tijd vrij om te helpen met bijvoorbeeld het inzingen en opnemen voor een inzending naar voice kids. We zijn heel tevreden en dochterlief gaat nog altijd met veel plezier" (Chantal, moeder van Jill-12 jaar)